ONZE PRODUCTEN

 

Schroeven en ander bevestigingsmateriaal

Meer dan 45.000 referenties van schroeven en andere bevestigingsmaterialen zijn online beschikbaar in een uitgebreide selectie.

 

Afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte schroeven kan de integriteit van een algemene structuur, of het nu gaat om een bouwproject of een machine, worden versterkt of vernietigd.

 

Bij Screws Express bieden wij een breed assortiment schroeven en bouten voor professionals en particulieren die constructies willen bevestigen volgens de strengste voorschriften en met de beste kwaliteit.

 

Ongeacht het type project is het belangrijk het juiste type bevestigingsmiddel te gebruiken.

Hebt u schroeven nodig die speciaal ontworpen zijn voor het materiaal dat u bevestigt? Of het nu gaat om beton, hout, metaal of een ander materiaal, Schroeven Express kan u de ideale oplossing bieden voor uw bevestigingsprobleem.

 

Bevestigingsmiddelen voor alle soorten werk

Wij hebben een ruim assortiment schroeven, spijkers, moeren, roestvrijstalen sluitringen, platkop- en verzonken klinknagels, metalen schroeven die kunnen worden gecombineerd met deuvels en andere speciale bevestigingsmiddelen voor al uw renovatie- en bouwprojecten.

 

Gecertificeerd volgens DIN-, NFE- en ISO-normen.

U kunt nu online hoogwaardige schroeven kopen tegen aantrekkelijke prijzen zonder dat u er vooraf speciaal over hoeft na te denken. Producten van Schrauben-Express voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Onze catalogus dekt al uw bevestigingsbehoeften

Wij streven ernaar onze klanten van dienst te zijn en hen de best mogelijke ervaring te bieden, met een breed scala aan exclusieve producten en diensten, goed opgeleid personeel, een gebruiksvriendelijke handelswebsite en zeer concurrerende prijzen.

 

Snelle levering binnen 48/72 uur.

We hebben meer dan 45.000 referenties van schroeven en andere bevestigingsmiddelen in voorraad, klaar voor verzending binnen 48/72 uur in het hele land.

 

Gratis verzending vanaf 75,00 € incl. BTW.

Professionals en particulieren die op zoek zijn naar groot- en detailhandel bevestigingsmaterialen kunnen rekenen op het grootst mogelijke aanbod, met lage prijzen en gereduceerde tarieven voor bulkleveringen.

 

Een grote verscheidenheid aan schroeven en bouten

Of het nu gaat om zelfborende schroeven, Phillips-schroeven of Torx-schroeven, onze schroeven maken het bevestigen beter, sneller en gemakkelijker.

 

Spax-schroeven hebben 20 keer de corrosiebestendigheid van normale schroeven. Sommige bevestigingsmiddelen zijn schroefdraadvormende schroeven, zodat u vooraf geen gat hoeft te boren.

 

Het assortiment Fischer-schroeven is geschikt voor vele toepassingen: Dekschroeven, muurschroeven, houtschroeven, gipsplaatschroeven, enz. Fischer biedt ook een reeks niet-schroefbare schroefhaken aan.

 

Hout-, plaat- en metaalschroeven hebben verschillende schroefdraden die kunnen worden gecombineerd met een verbindingsstuk of hoek voor een betere aanspanning.

 

Dit geldt voor Degometal zelftappende schroeven, waarvan de schroefdraadschacht het indraaien vergemakkelijkt.

 

U moet ook rekening houden met de kop van de schroef voordat u hem koopt. Inbusschroeven en platkopschroeven zijn ontworpen om zich aan te passen aan het materiaal waaraan zij moeten worden bevestigd.